logo

הספיק את הרכבת אבל כמעט איבד 15 אלף שקלים - נוסע ממהר שכח תיק מלא כסף בבידוק

35

הנוסע הגיע לתחנת תל אביב סבידור מרכז ומיהר לעלות על רכבת צפונה. הוא העביר את חפציו בעמדת הבידוק הבטחוני ושכח שם את התיק, בו כסף בשטרות של יורו, דולר ושקלים. כמו כן שכח תעודות מזהות. רק לאחר תחילת הנסיעה הבחין הנוסע כי התיק אינו בחזקתו והיום הוא הוחזר לו

קינן כהן
קינן כהןעודכן לאחרונה 10/03/2022 - 11:39
צוות הרכבת השיב תיק עם כ-15 אלף שקלים לנוסע ששכח אותו בתחנת הרכבת ת"א סבידור מרכז
צוות הרכבת השיב תיק עם כ-15 אלף שקלים לנוסע ששכח אותו בתחנת הרכבת ת"א סבידור מרכזצילום: אתר רשמי, דוברות רכבת ישראל

נוסע מיהר אמש (רביעי) לרכבת ושכח בעמדת הבידוק הבטחוני תיק ובו כ-15 אלף שקלים. הנוסע, הגיע לתחנת תל אביב סבידור מרכז ומיהר לעלות על רכבת צפונה. הוא העביר את חפציו בעמדת הבידוק ושכח בעמדה את התיק, בו כסף בשטרות של יורו, דולר ושקלים. כמו כן שכח תעודות מזהות ודברי ערך נוספים.

מפעילת מכונת השיקוף, קורל מלכה, זיהתה את האבידה ודיווחה למנהל המשמרת. "נוסעים רבים ממהרים להיכנס לתחנה ולהספיק את הרכבת, ושוכחים את הכבודה בעמדת הבידוק", היא מספרת. במקביל, הנוסע הממהר עלה על הרכבת צפונה והבחין רק לאחר תחילת הנסיעה כי התיק אינו בחזקתו. הנוסע פנה לפקח הרכבת, שדיווח על הכבודה האבודה למנהל המשמרת בתחנת תל אביב סבידור מרכז.

צוות הרכבת השיב תיק עם כ-15 אלף שקלים לנוסע ששכח אותו בתחנת הרכבת ת"א סבידור מרכז
זיהה רק לאחר תחילת הנסיעה כי התיק לא בחזקתו. צוות הרכבת עם התיק שנשכח צילום: אתר רשמי, דוברות רכבת ישראל

"מיד כשפנה אליי ברכבת הבנתי שהנוסע במצוקה, ולכן היה לי חשוב להרגיע את הנוסע ולעדכן אותו כל הזמן על הסטטוס של החיפושים וכמובן להגיד לו מיד כשנמצא התיק", סיפר פקח הרכבת צחי יצחק.

לאחר שווידאו כי זהו אכן רכושו של הנוסע, התיק הועבר לשמירה על ידי צוות התחנה והיום הוא נלקח על ידי בעליו והוחזר לחזקתו.

עוד באותו נושא: