logo

קולות עזים של פיצוצים נשמעו בגוש דן. מה מקור הרעש?

150

הפיצוצים הורגשו בין היתר בערים לוד, רמלה, תל אביב, ראשון לציון, בת ים וחולון. פיקוד העורף טוען כי מדובר בפעילות שגרתית של חיל האוויר, ובהמשך הודיע דובר צה"ל כי "לאחר בירור מדובר ככל הנראה בבומים על-קוליים הנובעים מטיסות שגרתיות בחיל האוויר. האירוע יתוחקר"

אורי סלע
אורי סלעעודכן לאחרונה 08/03/2022 - 16:19
נדל"ן בגוש דן 9 באוגוסט 2021
נדל"ן בגוש דן 9 באוגוסט 2021צילום: ראובן קסטרו

תושבים ברחבי גוש דן דיווחו הבוקר (שלישי) כי שמעו פיצוץ עז וחריג. פיקוד העורף טען כי מדובר בתרגיל של חיל האוויר, אך דובר צה"ל טרם אישר את הדברים ואמר כי הם נמצאים בבדיקה. בהמשך הודיע דובר צה"ל כי "לאחר בירור מדובר ככל הנראה בבומים על-קוליים הנובעים מטיסות שגרתיות בחיל האוויר. האירוע יתוחקר".

הפיצוץ הורגש בערים לוד, רמלה, תל אביב, ראשון לציון, בת ים, חולון, ראש העין, אשדוד ושוהם.

"החלונות ממש זזו קדימה ואחורה", אמרה תושבת תל אביב, ותושבת נוספת דיווחה כי "הדלת רעדה כאילו מישהו שובר אותה עוד רגע". סטודנטית ברמת גן דיווחה כי ראתה שארון בכיתה רעד.

עוד באותו נושא: