logo

ילד בן 9 מאשקלון נעדר מאתמול ונמצא בריא ושלם

31

אריאל אלחוארר אותר בתום חיפושים בהשתתפות עשרות שוטרים ומתנדבים, אחרי שנעדר במשך כמעט יממה. דודתו, ליליאן חיים, נעדרת גם היא מאז אתמול. במשטרה אומרים שכרגע לא נראה קשר בין המקרים

יניר יגנה
יניר יגנהעודכן לאחרונה 14/11/2020 - 10:32
בווידאו: המשטרה מרחיבה את החיפושים אחרי בן ה-9 הנעדר מאשקלוןצילום: דוברות המשטרה, עריכה: שאול אדם

אריאל אלחוארר, הילד בן תשע מאשקלון שנעדר במשך כמעט יממה, נמצא היום (שבת) בתום חיפושים נרחבים. הוא דווח כנעדר מאז שיצא מביתו אתמול בשעות אחר הצהריים.

במסגרת החיפושים אחריו, המשטרה הקימה חפ"ק ברחוב התחיה בעיר, ובמאמצים השתתפו עשרות שוטרים ומתנדבים, לרבות יחידת בעלי חיים מחוז דרום ומסוק מהמערך האווירי של המשטרה.

נעדר, ילד בן 9 תושב אשקלון, 12 נובמבר 2020
המשטרה עורכת חיפושים נרחבים. אריאל אלחוארר שנעדר מאתמול צילום: צילום מסך, צ

במקביל, חיפושים נערכים גם אחר דודתו של אלחוארר, ליליאן חיים. גם היא תושבת אשקלון שיצאה מביתה אתמול בצהריים ומאז נותק עמה הקשר ואבדו עקבותיה. חיים בת 44, בעלת מבנה גוף רזה, שיער שחור מתולתל וגובהה 1.70 מטר. היא נראתה לאחרונה כשלבשה מכנס ג'ינס, חולצה שחורה, נעלי בלנסטון ותיק צבעוני.

ליליאן חיים מאשקלון, נעדרת. 14 בנובמבר 2020
ליליאן חיים צילום: דוברות משטרת ישראל

המשטרה ביקשה את עזרת הציבור במציאתה, וקראה לכל היודע דבר על מקום הימצאה או כל פרט היכול לסייע באיתורה - לדווח על כך למוקד 100 או לתחנת אשקלון במספר 08-6771440.

עוד באותו נושא: