logo

חקירה נגד מצנע בחשד לקבלת שוחד

5

יו"ר העבודה חשוד כי קיבל מקבלן בחיפה משרדים, מהם ניהל את הקמפיין שלו במהלך הפריימריס; במקביל, אישר מצנע לקבלן היתרי בנייה חריגים כשכיהן כיו"ר ועדת התכנון והבניה בעירייה

מערכת וואלה22/01/2003 - 13:55
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

המשטרה פתחה בחקירה נגד יו"ר מפלגת העבודה, עמרם מצנע, בחשד שקיבל שוחד מקבלן בחיפה. בגלי צה"ל דווח כי על פי החשד קיבל מצנע מהקבלן משרדים מהם ניהל את הקמפיין שלו במהלך הבחירות המוקדמות במפלגת העבודה.

עוד עולה מהחשדות כי מצנע אישר לקבלן התרי בנייה חריגים בזמן שכיהן כיו"ר ועדת התכנון והבנייה של עיריית חיפה. החקירה מתנהלת במחוז הצפוני של היחידה הארצית לחקירת הונאה ובמסגרתה ביקרו היום החוקרים במחלקת ההנדסה של עיריית חיפה.

מפרשה נוספת שפורסמה בשבוע שעבר ב"מעריב", עולה כי האחים אברהם ומאיר רייס, שהורשעו ונדונו למאסר בארצות הברית בגין הלבנת כספים של סוחרי סמים מקולומביה, תרמו מאות אלפי שקלים לעמותת "הקרן לחיפה" בראשות עמרם מצנע. על פי הפרסום, לאחר שהתקבלו התרומות פעל מצנע להגדלת אחוזי הבנייה בפרוייקט נדל"ן של האחים.