logo

האקדמיה לציצים ולאמנויות

9

אוניברסיטה לאמנויות ומדעים בצ'ילה צילמה פרסומת למוסד שבה מופיעה דוגמנית ולגופה צבעים בלבד; אוניברסיטאות אחרות במדינה זועמות; הדוגמנית: "מדובר בפרסומת כמו כל הפרסומות"

מערכת וואלה08/01/2003 - 00:05
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

אוניברסיטה לאמנויות, מדעים ותקשורת בצ'ילה עוררה סערה ציבורית כשעשתה שימוש בדוגמנית עירומה בפרסומת שלה, כדי למשוך סטודנטים חדשים למוסד. הדוגמנית (בתמונה) מצולמת כשהיא עירומה מהמתניים ומעלה וגופה צבוע.

הסטודנטים באוניברסיטה הכינו את הפרסומת, בשיתוף עם משרד פרסום מקומי. הקמפיין החדש עורר את זעמן של אוניברסיטאות אחרות במדינה. דובר של אוניברסיטה אחרת בשם "האמריקות" אמר: "האוניברסיטה שלנו לא זקוקה ליחסי ציבור מסוג זה. יש לנו מספיק טיעונים משכנעים הגורמים לסטודנטים לבוא ללמוד אצלנו".

מנגד, המזכיר הכללי של האוניברסיטה לאמנויות אמר ל"אננובה": "אנו לא רואים דבר שלילי בפרסומת הזאת. היא נוצרה על ידי מקצוענים ואנו לא עומדים לעשות דבר בנושא, למרות מה שאנשים עלולים לומר".

הדוגמנית, ניקול זרדניק, אמרה לעיתון מקומי: "אין לי מה לומר בנושא. מדובר בפרסומת כמו כל הפרסומות, ואין לי מה להעיר עליה".