logo

הודקה השמירה על עמרם מצנע

10

השב"כ החליט להגביר "על פי הצורך" את השמירה על יו"ר מפלגת העבודה; ההחלטה - על רקע חשש שגורמי ימין קיצוניים ינסו לפגוע בו; לאחרונה צוירה כתובת גרפיטי: רבין מחכה למצנע

מערכת וואלה09/12/2002 - 12:17
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

בשב"כ הוחלט להדק את האבטחה והשמירה על עמרם מצנע, יו"ר מפלגת העבודה, עקב חשש שגורמים בימין הקיצוני ינסו לפגוע בו. מאז נבחר לראשות המפלגה, קיבל מצנע איומים אנונימיים, עקב עמדותיו היוניות. בשבוע שעבר רוססה כתובת גרפיטי בירושלים, ובה נכתב: רבין מחכה למצנע.

במסגרת מסע הבחירות שלו, מרבה מצנע לבוא במגע עם אזרחים מן השורה, ואף לא נרתע מלהסתובב בשווקים ובקניונים הומי אדם, כדי לשוחח עם האנשים. החשש הוא, כי גורם קיצוני כלשהו ינסה לפגוע במצנע בנסיבות כאלה.

משמעות החלטת השב"כ היא, כי מצנע מחויב להעביר ליחידה לאבטחת אישים בשב"כ, את סדר יומו המדויק, על מנת שיוכלו לאבטחו כנדרש. העיתון "ידיעות אחרונות" מדווח כי מצנע כבר תודרך על השינוי באבטחתו, סופק לו רכב ממוגן, והוא התבקש לא לנהוג ברכבו הפרטי.