logo

יונית לוי תחליף את מיקי חיימוביץ’

105

נבחרה להגיש את המהדורה המרכזית של חדשות ערוץ 2 לצד גדי סוקניק; לוי תחליף את מיקי חיימוביץ' שעברה לחברת החדשות של ערוץ 10; קיטל: היא כישרון עיתונאי וטלוויזיוני יוצא דופן

איתמר סיידא26/11/2002 - 00:00
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

יונית לוי נבחרה להגיש את המהדורה המרכזית של חדשות ערוץ 2 יחד עם גדי סוקניק. לוי, בת 25, הגיעה לחברת החדשות לפני חמש שנים אחרי שירות בגלי צה"ל בתפקיד עורכת חדשות החוץ ומגישת יומנים.

בחברת החדשות השתלבה בדסק החוץ, ואחר כך עברה לתפקידים עיתונאיים. בין היתר, עסקה בכתבות מיוחדות למהדורה המרכזית ול"אולפן שישי". היא שידרה ודיווחה מגבול קוסובו בעת המלחמה בבלקן ב-1999, ומניו יורק מיד לאחר אסון התאומים. כמו כן, השתלבה בהגשה ועריכת חדשות בחברה.

שלום קיטל, מנכ"ל החברה, אמר כי הוא "בטוח שיונית לוי היא כישרון עיתונאי וטלוויזיוני יוצא דופן, וחברת החדשות תמשיך בהצלחות שאיפיינו אותה מתחילת דרכה".

כזכור, מיקי חיימוביץ הודיעה לפני שבועיים כי היא עוברת להגיש את מהדורות החדשות של ערוץ 10 לצד יעקב איילון. חיימוביץ תקבל מחדשות ערוץ 10 850 אלף דולר לשנה.

בסוף השבוע הסמיך דירקטוריון חברת החדשות של ערוץ 2 את קיטל לבחור בין יונית לוי ואושרת קוטלר.

מקור בחברת החדשות אמר לוואלה! עסקים כי הוחלט למנות את יונית לוי ולא את אושרת קוטלר כדי לא לפגוע ברייטינג של התוכנית "6 עם".