logo

החוק הטקסני קובע: לא יותר מ-6 צעצועי מין לאדם

10

המשטרה מאשימה אישה בסחר באביזרי מין כי במכוניתה נמצאו 17 פריטים - 11 מעל המותר; האישה טוענת: ההאשמות מגוחכות, העברתי סחורה למפעל; אם תורשע, היא עלולה לרצות שנתיים בכלא

מערכת וואלה25/11/2002 - 14:53
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

משטרת טקסס עסוקה בימים אלו במקרה מיוחד ב"מינו". קת'י גרובס, אישה טקסנית, נעצרה במחסום משטרתי שגרתי ובמכוניתה נתגלו 17 צעצועי מין. מפקד המשטרה בעיירה בו מתגוררת גב' גרובס אמר כי בין הפריטים שנמצאו ברכב היו משחות, ויברטורים ומכשירים דמויי איבר המין הנשי.

על פי החוק הטקסני, כל עצם דמוי איבר מין, או שנועד לשימוש מיני הוא חומר גס ושטוף זימה, ואסור להחזיק יותר משישה כאלו בו זמנית לצורך שימוש אישי. החוק קובע כי החזקת כמות גדולה יותר היא עבירה, מחשש לסחר בלתי חוקי.

הנאשמת טוענת להגנתה כי העבירה את הצעצועים למפעל אמריקאי באזור מגוריה וכי האשמות נגדה מגוחכות. העונש המקסימלי הקבוע בחוק הוא שנתיים מאסר בפועל.