logo

אישה בת 40 נחנקה למוות במהלך ארוחה במסעדת בשרים ברמת גן

228

האישה סעדה במסעדת אל-גאוצ'ו בעיר, כשלפתע נחנקה ממזון שאכלה. חובשת מד"א שהיתה במקרה במקום העניקה לה טיפול ראשוני ולאחר מכן היא פונתה במצב קשה לבית החולים, שם כעבור כמה שעות נקבע מותה

אבי אשכנזי
רויטל בלומנפלד
בת 40 נחנקה במצב אנוש במסעדת אל אל גאוצ'ו ברמת גן
בת 40 נחנקה במצב אנוש במסעדת אל אל גאוצ'ו ברמת גןצילום: מערכת וואלה

אישה כבת 40 נחנקה למוות אמש (שלישי) במהלך ארוחה במסעדת "אל-גאוצ'ו" ברמת גן. צוות מד"א שהוזעק למקום פינה את האישה במצב קשה לבית החולים תל השומר, אולם שם - כעבור כמה שעות - נאלצו הרופאים לקבוע את מותה.

האירוע התרחש סמוך לשעה 22:30, אז הבחינו יושבי המסעדה כי האישה נחנקת תוך כדי הסעודה. חובשת מד"א ששהתה במקרה במסעדה, העניקה לה טיפול רפואי ראשוני והצליחה לסייע לה. תוך זמן קצר הגיעו גם החובשים והפרמדקים של מד"א, שהחלו לבצע פעולות החייאה באישה ופינו אותה לבית החולים. במהלך הלילה המשיכו ההרופאים להילחם על חייה של האישה, אולם לבסוף הם נאלצו לקבוע את מותה.

אמבולנס 19 ביוני 2017
האישה פונתה בניידת טיפול נמרץ לבית החולים צילום: מערכת וואלה

"ישבתי עם בעלי במסעדה כשלפתע ראיתי אישה כבת 40 משתנקת סמוך אלי", סיפרה סימה טנגי, חובשת מד"א ששהתה במסעדה וטיפלה באישה. "מיד ניגשתי אליה ותוך כדי שאני מנחה את בעלי לגשת במהירות לרכב ולהביא לי את תיק הציוד הרפואי שברשותי – ביצעתי פעולות ראשוניות מהירות כדי לנסות ולחלץ את המזון שהיה בגרונה".

טנגי הוסיפה כי בשלב מסוים, האישה התמוטטה ואיבדה את הכרתה. "יחד עם מלצרית ביצעתי בה פעולות החייאה בסיסיות", שחזרה. "תוך דקות בודדות, צוות ניידת הטיפול הנמרץ של מד"א שהגיע למקום המשיך את הטיפול הרפואי, הפרמדיק חילץ מגרונה את המזון תוך שימוש בציוד רפואי מיוחד והיא פונתה במצב קשה מאוד לבית החולים תוך המשך ביצוע פעולות החייאה".

עוד באותו נושא: