logo

שלוש פלסטיניות נהרגו בתאונת דרכים עם רכב ישראלי בבנימין

80

שלוש הנשים, בנות 20, 50 ו-60, נמצאו מוטלות לצד מכוניתן ומותן נקבע בידי צוות מד"א וכוח רפואה של צה"ל שהגיעו לאזור. בתאונה נפצעו חמישה בני אדם נוספים, בהם אישה בת 30 באורח קשה וגבר בן 57 באורח בינוני

שבתי בנדט
אבי אשכנזי
תאונת דרכים שבה נהרגו שלוש פלסטיניות סמוך להתנחלות כוכב יעקב שבבנימין. 23 ביוני 2017
תאונת דרכים שבה נהרגו שלוש פלסטיניות סמוך להתנחלות כוכב יעקב שבבנימין. 23 ביוני 2017צילום: מד"א, תיעוד מבצעי מד"א

שלוש פלסטיניות בנות 20, 50 ו-60 נהרגו היום (שישי) בתאונה בין שני כלי רכב בכביש 60 ליד בית אל. חובשים ופרמדיקים של מד"א בסיוע כוח רפואה של צה"ל העניקו להן טיפול רפואי אך נאלצו לקבוע את מותן במקום.

בתאונה נפצעו חמישה בני אדם, אישה פלסטינית כבת 30 באורח קשה וגבר פלסטיני בן 57 באורח בינוני. השניים פונו בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים שערי צדק בירושלים; שני פצועים נוספים במצב קל, שפונו על ידי הסהר האדום, ופצוע ישראלי במצב קל פונה על ידי מד"א.

תאונת דרכים שבה נהרגו שלוש פלסטיניות סמוך להתנחלות כוכב יעקב שבבנימין. 23 ביוני 2017
פרמדיקים של מד"א העניקו טיפול לנפגעים בשיתוף כוח רפואה של צה"ל. כביש 60, היום צילום: מד"א, תיעוד מבצעי מד"א

עוד בוואלה! NEWS
בתי הדין הרבניים נגד הצעת הגיור: "תכניס את הרפורמים בדלת הקדמית"
המשטרה מציגה: בית הספר שמלמד את האירופים לוחמה בטרור
60 שנה אחרי שנכחד: העוף הדורס שנעלם מישראל חזר לקנן בצפון

"כשהגענו למקום ראינו שמדובר בתאונה קשה, במקום הייתה התקהלות, והבחנו ברכב מלא בנוסעים שהדרדר לוואדי", סיפרו הפרמדיקים מרדכי בן הרוש ובצלאל בן חמו שטיפלו בנפגעים. "בסיוע כוח רפואה של צה"ל ואזרחים שהיו במקום העלנו את הפצועים לניידות טיפול נמרץ שהמתינו על הכביש. בסמוך לכלי הרכב שכבו שלוש נשים מחוסרות הכרה, ללא נשימה וללא דופק עם פגיעה רב מערכתית. לאחר בדיקות רפואיות שביצענו הן היו ללא סימני חיים וקבענו את מותן במקום".

תאונת דרכים שבה נהרגו שלוש פלסטיניות סמוך להתנחלות כוכב יעקב שבבנימין. 23 ביוני 2017
מקום התאונה סמוך לבית אל, היום צילום: מד"א, תיעוד מבצעי מד"א
עוד באותו נושא: