
פנסיונר מסרביה זייף את הלוויתו כדי לראות מי יגיע להלוויה, ועתה הוא מציע למכירה את הקבר והמצבה שלו. וק פריק, פנסיונר מהכפר גורקי סטופנג ליד ארנג'לובאק, אירגן לעצמו הלוויה לפני כחמש שנים, כדי לראות מי יכבד אותו ויגיע ללוות אותו למנוחת עולמים.
באתר אננובה דווח כי פריק לא בחל בדבר, וביצע את כל ההכנות הנדרשות: פירסם מודעת אבל בעיתון על דבר מותו, שלח בעצמו את ההזמנות לטקס האשכבה, וצפה ב"טקס" מרחוק.
בסופו של דבר, לתדהמת המקוננים, הופיע מולם פריק חי לגמרי, הודה לכולם על הגעתם, והזמין אותם להצטרף אליו לטקס של תחיית המתים.
"רציתי לראות אנשים מחייכים בהלוויה שלי", אמר לעיתון הסרבי Vecernje Novosti, "והייתי סקרן לדעת מי יבוא ללוות אותי בדרכי האחרונה".
פריק, בסביבות גיל 60, מסרב לחשוף את גילו האמיתי. הקבר והמצבה הם הרכוש האחרון שנותר לו. "היו לי חיים מרתקים", אמר, "אפילו מאז שמתתי וקמתי לחייה", אמר. כך או כך, עכשיו הוא מתמקח על המחיר עבור הקבר והמצבה, ומוכן למשא ומתן. המכרז פתוח להצעות.