logo

הנשק המקורי של תושבת בית שמש נגד החרדים שמפגינים מול ביתה. צפו

44

שכנתו של מפקד מדור בני ישיבות בצה"ל, רב-סרן הרב יעקב ראשי, מצאה דרך משלה להרחיק את המפגינים נגד גיוס החרדים לצבא: היא השפריצה עליהם מים מצינור שבחצר ביתה והבריחה אותם מהמקום. צפו בתיעוד

יקי אדמקר
יקי אדמקר09/12/2016 - 09:23
חרדים הפגינו נגד ראש מדור בני הישיבות בצה"ל והורחקו באמצעות צינור מיםצילום: עריכה: שניר דבוש

השכונה שבה גר מפקד מדור בני ישיבות בצה"ל, רב-סרן הרב יעקב ראשי, בבית שמש, הפכה למוקד מחאה של גורמים קיצוניים המוחים נגד גיוס חרדים לצבא. נראה שהמחאה הפריעה לא רק לרס"ן ראשי עצמו, אלא גם לשכניו ולשכנותיו, עד שלאחת מהן נמאס, והיא מצאה דרך יצירתית להרחיק את המפגינים מהמקום.

השכנה הצליחה להרחיק את המפגינים באמצעות צינור מים שהפעילה מחצר ביתה. המוחים שלא היו ערוכים לזרם המים המפתיע החליטו לעזוב את המקום. זו אינה הפעם הראשונה שבה גורמים קיצוניים מפגינים בעיר נגד גיוס חרדים לצה"ל, ובתיהם של מתגייסים חרדים בעיר הפכו לא אחת למוקד מחאה נגד הגיוס.

לפני כחודש הפגינו עשרות רבות של חרדים בכמה ערים במחאה על מעצרו של עריק חרדי. הם יצאו למחאה בבית שמש, בירושלים, באלעד, בצומת שילת שליד מודיעין ובכביש 4. המפגינים הצליחו לחסום לסירוגין כמה כבישים וגרמו לעומסי תנועה.

עוד בוואלה! NEWS:
חשד לרצח בפתח תקווה: צעיר כבן 20 נדקר למוות במהלך מסיבת שחרור

"הפסיקו לשתוק": חושפת הטענות להטרדות הח"כ מהבית היהודי מדברת
"הפעם הולכים עד הסוף": הכנות אחרונות לקראת פינוי עמונה

שכנתו של הרב ראשי מתיזה מים על המפגינים

צילום: עריכה: שניר דבוש

עוד באותו נושא: