שליח האו"ם למזרח התיכון, ניקולאי מלדנוב, התייחס הלילה לאישור חוק ההסדרה בקריאה טרומית בכנסת. לדבריו, "החוק יקטין באופן משמעותי את הסיכוי לשלום בין ישראל לפלסטינים".
אזרחית מלאווי לא הורשתה להיכנס אתמול לארץ בשל פעילותה בארגון התומך בקידום חרם על ישראל. מדובר בפעם הראשונה שבה נמנעת כניסת תייר בשל היותו פעיל בתנועה כזו.
סגן נשיא ארצות הברית, ג'ו ביידן, אמר הלילה כי ייתכן שיתמודד לנשיאות בבחירות שיתקיימו בשנת 2020. "אני לא מתחייב לא לרוץ", אמר ביידן. "אני לא מתחייב לשום דבר. למדתי לפני זמן רב שנסתרות דרכי הגורל".
הייתם מצפים שדווקא בקנדה הקפואה ידעו להתמודד עם כבישים מושלגים, אבל כנראה שלא. תאונת השרשרת הזו שתועדה בעדשת המצלמה התרחשה במונטריאול, לאחר השלג הראשון לעונה. לאוטובוס שהתנגש בכמה כלי רכב הצטרפו גם ניידת משטרה ומפלסת שלג. לנהגים שלום.
תחזית מזג האוויר: היום תחול ירידה קלה במידות החום.