
תושב רמלה התקשר אמש לתחנת המשטרה בעיר וביקש את עזרת השוטרים, בטענה כי הוא נרדף בידי אנשים המבקשים להכותו. האיש, טוביה טזזו, בן 38, ביקש מהשוטרים להסיעו בניידת למכוניתו שחנתה בסמוך. ואולם, כשהגיעו השוטרים למקום הם הופתעו למצוא צעירה שהאשימה את האיש באונס. החשוד נעצר.
בחקירתה סיפרה הצעירה, בת 28, כי היא מכירה את האיש, וכי הם היו בדרכם חזרה מאירוע משותף. לטענתה, האיש ביקש ממנה לעבור דרך ביתו ברמלה, אולם כשהם הגיעו הוא נעל אותה בביתו, הפשיט אותה תוך שימוש באלימות, ואנס אותה פעמיים.
הצעירה סיפרה כי לאחר מכן הכריח אותה האיש להתקלח, ולאחר שהיא התחננה על נפשה הוא איפשר לה לצאת מביתו, אולם יצא אחריה. לדבריה, היא פרצה בזעקות עזרה בחדר המדרגות, והשכנים ששמעו את זעקותיה החלו לרדוף אחרי האיש. לטענתה, במנוסתו מהשכנים הוא החליט להתקשר למשטרה.
החשוד הכחיש בחקירתו את טענות הנערה, אולם השוטרים החליטו לעצור אותו. היום הוארך מעצרו עד יום שישי.