logo

לוד: נעצר עבריין שברשותו נמצאו שני אקדחים

15

בחיפוש בביתו של יצחק אברג'יל נתפסו שני אקדחים בקוטר 9 מ"מ; בן משפחה ו-3 אנשים נוספים נעצרו עימו; בן משפחה אחר של אברג'יל נעצר בחשד שפיקד על ניסיון ההתנקשות בזאב רוזנשטיין

ורד כהן-ברזילי06/10/2002 - 19:24
אקדח
אקדח צילום: בוצ'צ'ו

המשטרה עצרה היום את העבריין יצחק אברג'יל מלוד, לאחר שבחיפוש בביתו נמצאו שני אקדחים בקוטר 9 מ"מ מסוג ברטה ואף.אן. כמו כן נמצאה תחמושת נוספת. עם אברג'יל נעצר גם בן משפחתו ושלושה אנשים נוספים, ששהו בביתו של אברג'יל בעת החיפוש.

מדובר במבצע משותף של ימ"ר מרכז, בשיתוף עם ימ"ר הנגב. כל חמשת העצורים יובאו מחר להארכת מעצרם בבית משפט השלום ברמלה. שמה של משפחת אברג'יל נקשר באחרונה כמי שהיו אחראים לניסיון הרצח של זאב רוזנשטיין, וקשורים בהירצחו של פליקס אבוטבול בפראג.

שלמה אברג'יל, בן משפחתו של העצור, נלכד בשבוע שעבר בחשד שפיקד על ניסיון ההתנקשות ברוזנשטיין. מהמשטרה נמסר היום כי החקירה לגבי מעצרו של יצחק אברג'יל, רק בראשיתה וכי כל החשדות ייבדקו בתקופה בקרובה.