שריפה פרצה היום (ראשון) במפעל באזור התעשייה בהתנחלות מתתיהו שליד מודיעין עילית. אדם אחד נפגע קל משאיפת עשן ופונה לקבלת טיפול רפואי. נזק כבד נגרם לשטח המפעל, למפעל סמוך ולכמה משאיות שהיו במתחם. כוחות הכיבוי שהגיעו למקום הצליחו להשתלט על האש והמשטרה פתחה בחקירת נסיבות הדליקה וגביית עדויות.

18 צוותי כיבוי הגיעו למקום, בהם צוות כיבוי וצוות עם רכב אספקת מים מירושלים וכן צוות כיבוי מבית שמש, שהגיעו לסייע לצוותי כבאות והצלה יו"ש בהשתלטות על הלהבות. במקום הוקם חפ"ק והוקפצה גם יחידת הימ"ר. גם צוות סנפיר הוזעק למקום על מנת לנטר את רמת זיהום האוויר. בשעה זו נערכות פעולות קירור סופיות למניעת חידוש הדליקה.
המפעל שבו פרצה שריפה הוא מפעל שעוסק בין היתר במיחזור שמנים. מעבר לנזק הרב שנגרם לו, ניזוק גם מפעל קטן השוכן בסמוך אליו ואשר עוסק בייצור יין.




