logo

ריח האלכוהול הסגיר החשוד בשני מעשי אונס

6

לפני 3 שבועות נעצר חשוד בדקירה בלוד שהדיף ריח של אלכוהול; אשה שנאנסה ביולי האחרון סיפרה שמהתוקף נדף ריח דומה; בדיקות הראו התאמה בין המקרים; החשוד הכחיש, אך הודה באונס ילדה

ורד כהן-ברזילי05/09/2002 - 19:52
אילוסטרציה - אונס
אילוסטרציה - אונסצילום: מערכת וואלה

תושב לוד כבן 30 שנעצר בחשד לדקירת גבר במהלך קטטה, הודה במהלך חקירתו באונס של ילדה באשקלון. כמו כן, חשוד האיש גם באונס אכזרי של אשה בלוד.

לפני כשלושה שבועות נדקר גבר בן 30 באורח אנוש במהלך קטטה בעיר. הדוקר נמלט וזהותו לא היתה ידועה. צוות חקירה מיוחד פתח בחקירה מאומצת ובאותו הערב נעצר החשוד בדקירה, בן 30. לאחר כמה ימים של חקירה אינטנסיבית הודה החשוד ושיחזר את ניסיון הרצח של הגבר.

החוקרים הבחינו כי האיש הדיף ריח חזק של אלכוהול ובעברו רשומות עבירות מין, ביניהן משפט המתנהל נגדו בחשד לאונס ילדה בת ארבע מהדרום. באותה תחנה נחקרת תלונה של תושבת לוד בת 45 שהתלוננה כי נאנסה בחודש יולי האחרון. האשה סיפרה כי אלמוני התנפל עליה כשחזרה לביתה בלילה וגרר אותה על הקרקע, קרע את בגדיה תוך כדי שהוא מכה אותה קשות וגרם לשבירת רגלה. לאחר מכן הוא אנס אותה ונמלט מהמקום.

האשה סיפרה לחוקרים כי אינה יכולה לזהות את התוקף מכיוון שחדר המדרגות היה חשוך והוא תקף אותה מאחור. עם זאת, היא ציינה כי מפיו נדף ריח חזק של אלכוהול.

בעקבות צירוף המקרים שלחו החוקרים לבדיקה דגימות מזירת האונס ומדמו של החשוד בניסיון הרצח. התוצאות הראו התאמה בין שתי הדגימות. לאחר שנאספו ראיות נוספות הודה החשוד בביצוע האונס של הילדה מאשקלון, אולם הכחיש מעורבות באונס בלוד.

במשטרה מציינים כי למרות שהחשוד מכחיש כל קשר לאונס בלוד, יש נגדו די ראיות ובימים הקרובים יועבר התיק לצורך הגשת כתב אישום נגדו.