logo

חייל נפצע קשה מקריסת סככה בבסיס חיל הים בחיפה

10

תשעה חיילים נוספים נפצעו באורח קל מקריסת הסככה בבסיס ההדרכה של חיל הים בעיר. הפצוע קשה נחבל בראשו. מבירור ראשוני עולה כי הסככה קרסה במהלך ביצוע עבודות תשתית

אמיר בוחבוט11/03/2014 - 18:20
הרמטכ"ל בני גנץ בתרגיל חטיבתי של גבעתי, יוני 2012
הרמטכ"ל בני גנץ בתרגיל חטיבתי של גבעתי, יוני 2012צילום: דובר צה"ל

חייל צה"ל נפצע אחר הצהריים (שלישי) באורח קשה ותשעה נוספים באורח קל מפגיעת סככה שקרסה בבסיס ההדרכה של חיל הים בחיפה. על מנת לוודא שאין מדובר בחבלה חמורה, פונו הארבעה לבית החולים רמב"ם בעיר כשהם בהכרה מלאה. החייל שנפצע קשה נחבל בראשו.

מבירור ראשוני עולה כי במהלך עבודות תשתית, החל משב רוח חזק שהעיף את הסככה לעבר רחבת המסדרים עליה ביצעו החיילים חזרות. מצה"ל נמסר כי לא נמצאו תקלות תשתית וכי האירוע נגרם עקב תנאי מזג אוויר. יצוין שהקבלן שביצע את עבודות התשתית הינו קבלן מורשה של משרד הביטחון ושהה בנקודה בעת האירוע.

שביתת מתמחים בבית החולים רמב"ם, אוקטובר 2011
החיילים פונו לבית החולים רמב"ם צילום: ערן גילווארג

עוד חדשות בוואלה!:
6 שנים לטבח במרכז הרב: הקלטות המשטרה נחשפות
ישראל התנצלה על הרג הירדני: "נקים צוות משותף"
צפו: חמאס מציג את "המזל"ט הישראלי שהתרסק בעזה"

בשבוע שעבר נפצע חייל מחיל התותחנים באורח קל מפגיעת פטיש במהלך אימונים בנגב. הוא פונה לבית החולים סורוקה בבאר שבע לקבלת טיפול רפואי.

יומיים קודם לכן לקו עשרות חיילי סוללת "בזלת" מחיל התותחנים המוצבים בצפון בשלשולים וסבלו מחום. עדיין לא ברור אם התחלואה נגרמה כתוצאה מבעיות היגיינה בסוללה או כתוצאה מארוחות מקולקלות. נפתח תחקיר בנושא.

לפניות לכתב אמיר בוחבוט: amirbohbot@walla.com

עוד באותו נושא: