logo

אמפל: הפסד נקי של 9.2 מיליון דולר ברבעון השני

לעומת הפסד של 3.8 מיליון דולר ברבעון המקביל; ירידה של 80% בהכנסות

גל אשד14/08/2002 - 17:59
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

חברת אמפל דיווחה היום על תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של 2002, התוצאות הראשונות של החברה מאז שהיא בבעלות חברת נוי השקעות שבשליטת איש העסקים יוסי מימן, אשר השלים בתחילת חודש מאי את רכישת החזקותיו של רז שטיינמץ בחברה.

חברת האחזקות דיווחה על הפסד נקי של 9.2 מיליון דולר ברבעון, לעומת הפסד של 3.8 מיליון דולר ברבעון המקביל והפסד של 6.2 מיליון דולר ברבעון הקודם. במונחי הפסד למניה רשמה החברה הפסד של 47 סנט לעומת הפסד של 20 סנט בתקופה המקבילה בשנת 2001.

התרחבות ההפסד הנקי של החברה ברבעון נבע בעיקר מהפסדים בהשקעות, רווח חד פעמי ממכירת נכסי נדל"ן שדווח ברבעון המקביל בשנה שעברה, וירידה ברווחים במניות של חברות מסונפות.

הכנסות אמפל ברבעון התכווצו ל-1.3 מיליון דולר, לעומת הכנסות של 6.2 מיליון דולר ברבעון המקביל והכנסות של 2.7 מיליון דולר ברבעון הקודם.

סך הנכסים של החברה נאמד כעת בשווי של 341 מיליון דולר לעומת שווי של 361 מיליון דולר בסוף הרבעון הראשון. הון בעלי מניות החברה עומד על כ-125.5 מיליון דולר לעומת הון של 139.5 מיליון דולר עם סיומו של הרבעון הקודם.