logo

קרוקס בסכנת סגירה? שלום ולא להתראות

החברה שכבשה את העולם עם נעלי הגומי המחוררות נקלעה לקשיים. בוואלה! אופנה מספידים בשמחה. מתוך מהדורת וואלה! חדשות

המהדורה14/08/2013 - 14:00
מהדורת וואלה!, אוגוסט 2013צילום: מערכת וואלה

עוד במהדורה:

מהומות הדמים במצרים: עשרות תומכים של הנשיא המודח מורסי נהרגו הבוקר בעקבות פינוי מחנות המחאה של האחים המוסלמים. עדכון מיוחד מתושב קהיר, מוניר מחמוד.

משא ומתן בצל חגיגות ומחאה: אחרי חגיגות שחרור הפלסטינים אמש באישון לילה ברמאללה, היום מתחדש המשא ומתן. כל הנושאים נמצאים על השולחן, אבל האמריקנים כופים על הצדדים עמימות תקשורתית.

אוגוסט הקטלני בחופי הרחצה: הבוקר טבע למוות גבר בן 50 בחוף בבת ים, והוא כבר הקורבן השביעי בתוך חמישה ימים שגובה הים. בדקנו מה הסיבה המרכזית לטביעה ואיך ניצלים ממנה?

החיים הקשים של הסלבס: הוארך מעצרו של החשוד בהטרדת דוגמנית. מיפינו את המחיר שמשלמים המפורסמים על החיים באור הזרקורים.

התחזית: היום הכבדה בעומס החום, וחם מהרגיל בעונה. מחר התחממות נוספת.

צפו במהדורה המלאה של וואלה! חדשות.

עוד באותו נושא: