
בעקבות כמה מקרי גניבה של מדי צוותי חברות תעופה, הזהיר ממשל בוש את חברות התעופה לגלות עירנות - כך פירסם היום "הוושינגטון פוסט".
מנהל בטיחות התחבורה האמריקאי שלח אזהרה סודית לחברות התעופה ב-22 ביולי. האזהרה לא ציינה מקרה מסוים אולם נאמר כי הממשל "ממשיך לקבל" דיווחים על גניבות. ישנו חשש כי טרוריסטים ינסו להתחזות לעובדים ולחדור למטוסים או שדות תעופה.
העיתון דיווח כי מקרה אחד של גניבת מדים התרחש בחודש שעבר בביתן של שתי דיילות של חברת "דלתא איירליינס" בניו יורק. האף.בי.איי חוקר את הגניבה ומקרה נוסף בקנזס סיטי, מיזורי, שבו משאית שהובילה מדים של עובדי שדה תעופה נגנבה. המשאית אותרה מאוחר יותר, אולם המדים נגנבו.
לפי הדיווח, החוקרים אמרו שלא נמצא קשר בין טרוריסטים לגניבות, אולם הם ממשיכים בחקירה. עוד נאמר באזהרה כי האחראים על ביטחון שדות התעופה צריכים להקפיד לבדוק את תעודות הזיהוי של העובדים.