logo

נפל מגובה או נדרס: מה קרה לילד שמת בדרום?

19

תחילה פונה הילד, מהיישוב ערוער, לבית החולים סורוקה, אך שם נאלצו לקבוע את מותו כעבור זמן קצר. לאחר שדווח כי הוא נפצע מנפילה, דודו הגיע לבית החולים וסיפר שדרס אותו

רמי שני14/06/2013 - 20:42
נפילת רקטה בעין השלושה , נובמבר 2012
נפילת רקטה בעין השלושה , נובמבר 2012צילום: יותם רונן

ילד בן ארבע מהיישוב ערוער שבדרום פונה הערב (שישי) על ידי צוות מד"א למחלקה לטיפול נמרץ בבית החולים סורוקה בבאר שבע כשהוא פצוע באורח קשה, ומאוחר יותר הוא מת מפצעיו. תחילה נמסר כי הילד נפל מגובה מסיבה לא ברורה ונפתחה חקירה לבדיקת נסיבות המקרה.

מאוחר יותר, הגיע דודו של הילד לבית החולים שבו מת, ואמר כי כלל לא נפל מחלון ביתו כפי שסברו בתחילה. לדבריו, הוא עצמו דרס את הילד וכך הוא נפצע. לא ברור לפי שעה מה בדיוק התרחש, וחקירת המקרה נמשכת.

ביום שישי שעבר נפל ילד בן 12 בשכונת בית חנינה החדשה בירושלים על ברזל, וזה ננעץ בו בפלג גופו העליון. הוא נפצע באורח קשה, אך בהכרה, לבית החולים הדסה עין כרם, כשהברזל עדיין נעוץ בגופו.

(עדכון ראשון - 19:33)

בזמן אירוע בבירה: מוט ברזל ננעץ בנער שנפל מגובה

עוד באותו נושא: