logo

קליפורניה: החשוד ברצח בת 8 – אחיה בן ה-12

8

לאחר שנמצאה גופתה של לילה פולר בביתה בחודש שעבר, יצאו כ-1,000 מתושבי האזור לחפש אחריה. כעבור כמה שבועות עצרה המשטרה את אחיה, והוא צפוי להיות מואשם ברצח

רויטרס12/05/2013 - 16:56
ארה"ב: בן 12 דקר למוות את אחותו בת ה-8צילום: רויטרס

המשטרה בוואלי ספרינגס שבצפון קליפורניה סבורה שהצליחה לפענח רצח מזעזע של בת 8 – אך העיירה הזו רחוקה מלשוב לשגרת היום-יום השקטה. החשוד בדקירתה למוות של הילדה לילה פולר בחודש שעבר הוא לא אחר מאשר אחיה בן ה-12. שריף המחוז, גארי קונץ, הודיע היום (ראשון) כי הילד – ששמו לא הותר לפרסום - נעצר, והוא צפוי להיות מואשם ברצח.

לילה פולר, בת 8 שנרצחה בקליפורניה
אחיה סיפר כי ראה פולש יוצא מהבית ואז מצא את גופתה. לילה פולר צילום: צילום מסך, Huffingtonpost (fox 40)

לאחר שנמצאה גופתה של פולר ב-27 באפריל, החלו החוקרים, בשיתוף כ-1,000 מתנדבים תושבי האזור, במצוד נרחב אחר חשודים. השריף לא ציין בהצהרתו אלו ראיות הובילו למעצר האח, אולם במהלך החקירה פורסם כי נאספו שרידי DNA וטביעות אצבעות מהזירה, וכן כי נבדקו סכיני המטבח בבית.

במהלך החיפושים, השוטרים הסתייעו בעדותו של הילד, שאז עדיין לא היה חשוד, אשר סיפר כי הבחין באדם שפרץ לבית נמלט ממנו בעת ששני הילדים ואח נוסף היו בו לבדם. לדבריו, האיש היה גבוה עם שיער שיבה ארוך. הילד הוסיף כי לאחר שהפולש נמלט, הוא מצא את גופת אחותו. הוא חייג למשטרה ולהוריו, שצפו באותה עת במשחק ספורט.

עוד באותו נושא: