logo

מת בן ה-13 שנפגע מטרקטורון בצילומי סרטון בר המצווה

284

נהוראי דנינו, שנפגע שבוע שעבר מטרקטורון בחולות יבנה, מת היום בבית החולים שיבא בתל השומר, לאחר שבימים האחרונים אושפז במחלקה לטיפול נמרץ כשהוא ללא הכרה, מורדם ומונשם

שבתי בנדט ומור שמעוני02/04/2013 - 11:29
נהוראי דנינו בן ה-13 שנפצע בתאונת טרקטורון ומת מפצעיו, אפריל 2013
נהוראי דנינו בן ה-13 שנפצע בתאונת טרקטורון ומת מפצעיו, אפריל 2013צילום: באדיבות המשפחה

נהוראי דנינו, הנער בן ה-13 שנפגע בשבוע שעבר בתאונת הטרקטורון באזור חולות יבנה, מת הבוקר (שלישי) מפצעיו בבית החולים שיבא בתל השומר. בשבוע שעבר נפצע דנינו בעת צילומים לסרטון בר המצווה שלו. בימים האחרונים היה מאושפז במחלקה לטיפול נמרץ במרכז הרפואי, כשהוא מחוסר הכרה, מורדם ומונשם.

נהוראי דנינו בן ה-13 שנפצע בתאונת טרקטורון ומת מפצעיו, אפריל 2013
נהוראי אושפז בימים האחרונים במחלקה לטיפול נמרץ צילום: באדיבות המשפחה

בשבוע שעבר שוחרר למעצר בית נער בן 17, חבר משפחתו של דנינו החשוד במעורבות בתאונה. כמו כן, הוארך מעצרו של חשוד אחר, קרוב משפחה של דנינו כבן 20, בחשד ששיבש הליכי משפט בכך ששטף את הטרקטורון. עורך דינו של החשוד אמר בדיון בעניינו כי מדובר בהליך שגרתי, של ניקיון הכלי לאחר השימוש בו ולפני החזרתו לבעליו. עם זאת, השופט קבע כי שתיקתו של החשוד בחקירה והפעולה המיידית של שטיפת הטרקטורון לא מראים על אי-כוונת שיבוש הליכי חקירה, והוא נעתר חלקית לבקשת המשטרה, שביקשה תחילה להאריך את מעצרו בשישה ימים.

דנינו נפצע ביום רביעי בדיונות הסמוכות ליבנה, ופונה במסוק לבית החולים. צוותי מגן דוד אדום שהוזעקו למקום העניקו טיפול לבן ה-13, שהתכונן לחגיגת בר המצווה שלו וצילם במקום סרטון שאותו תכננה משפחתו להקרין באירוע. קרוב משפחתו שאותר בידי המשטרה לאחר התאונה, נלקח אז לתשאול ובחר לשמור על זכות השתיקה.

עוד באותו נושא: