logo

נקמה ברשיון

14

גבר המסוכסך עם אשתו הציע לאביה שייתן לו 1,500 שקל; בתמורה הבטיח שישחד בוחן נהיגה שיעביר את האשה טסט; לאחר שנכשלה, פנה האב הזועם למשטרה והבעל נעצר; בחקירה הודה: רציתי לנקום

ורד כהן-ברזילי30/07/2002 - 16:18
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

תושב תל אביב בן 54 החליט "לנקום" באשתו ובמשפחתה בדרך מקורית - הוא הבטיח לאביה הקשיש כי ידאג להעביר את בתו (אשתו) מבחן נהיגה - בתמורה ל-1,500 שקלים שיועברו כ"שוחד" לבוחן.

האב, בן ה-82, מרמת גן שילם את מלוא הסכום לחתנו - אולם התאכזב לגלות כי בתו נכשלה פעם נוספת במבחן הנהיגה. כשהבין כי נפל קורבן להונאה, הגיש תלונה במשטרה וזו עצרה את הבעל.

בחקירתו טען הבעל כי הוא אינו מכיר אף בוחן, והסביר כי בסך הכל ביקש לנקום באשתו עמה הוא מסוכסך ולהונות אותה ואת משפחתה – דרך הכיס, כנקמה. הוא נעצר בגין ניסיון לקבלת דבר במרמה ויובא היום לבית משפט השלום בתל אביב לדיון בהארכת מעצרו.