logo

תחתונים בתחתית: יום ללא מכנסיים ברכבת בניו יורק

25

זו השנה ה-12 שהאירוע הביזארי זוכה להצלחה גדולה בתחנות הרכבת התחתית בניו יורק ובעשרות ערים נוספות בעולם: למרות הקור העז - אלפי בני אדם השתעשעו בבגדיהם התחתונים

מערכת וואלה חדשות15/01/2013 - 04:21
תכלית בתחתית: יום בלי מכנסיים בניו יורקצילום: רויטרס, עריכה: גדי וינסטוק

לא רק אימה וחרדה בתחנות הרכבת התחתית של ניו יורק: מה שהחל כמעשה קונדס של שבעה בחורים לפני 12 שנים הפך עד מהרה למסורת - אלפי בני אדם לקחו אתמול (שני) חלק ב"יום ללא מכנסיים" המתרחש בתחנות וקרונות הרכבת התחתית בעיר ובעשרות ערים נוספות ברחבי העולם.

וכך זה נראה:

האירוע מאורגן על ידי קבוצה שנקראת Improv Everywhere, שמטרתה ליצור "סצנות של כאוס ושעשוע במקומות ציבוריים". לדברי חברי הקבוצה, "הרעיון בבסיס 'יום ללא מכנסיים' הוא פשוט: נוסעים עולים בתחנות שונות על קרונות הרכבת התחתית כשלגופם מעילים, כובעים, צעיפים וכפפות – אך הם אינם לובשים מכנסיים ומציגים את מיטב מלבושיהם התחתונים, ועליהם לנהוג כאילו אינם מכירים אחד את השני".

יום ללא מכנסיים ברכבת התחתית של ניו יורק
יום ללא מכנסיים ברכבת התחתית של ניו יורק צילום: רויטרס

ומה לגבי "יום ללא מכנסיים – 2014"? חברי הקבוצה מרגיעים ומספרים שהודעה על האירוע בשנה הבאה, שיתקיים גם הוא בחורף, תצא הודעה רשמית בתחילת חודש דצמבר, בסוף השנה.

יום ללא מכנסיים ברכבת התחתית של ניו יורק
פחות זה בעצם יותר. אמירה אופנתית ברכבת התחתית צילום: רויטרס
יום ללא מכנסים ברכבת התחתית של ניו יורק
מציגים את מיטב אופנת ההלבשה התחתונה צילום: רויטרס
יום ללא מכנסיים ברכבת התחתית של ניו יורק
יש גם מי שנבוך מהסיטואציה צילום: רויטרס
עוד באותו נושא: