logo

פוטר מעבודתו - התמוטט ומת במשרדי ההנהלה

57

תושב רמת גן זומן למשרדי הקו אופ בראש העין; אחרי שהודיעו לו כי הוא מפוטר, לקה בלבו; המנהל שבישר לו את הבשורה, חש ברע וטופל על ידי צוותי מד"א; המשפחה: "אנחנו המומים"

ורד כהן-ברזילי18/07/2002 - 00:19
לוגו קואופ הריבוע הכחול
לוגו קואופ הריבוע הכחולצילום: מערכת וואלה

תושב רמת גן בן 49 נפטר אתמול מדום לב לאחר שבישרו לו כי הוא מפוטר מעבודתו. האיש שעבר כרוקח בסניף הקו-אופ בחולון, זומן בצהריים למשרדי ההנהלה הממוקמים בפארק אפק בראש העין, שם נאמר לו כי הוא מפוטר. כתוצאה מהבשורה, האיש חש ברע, לקה בלבו ומת במקום. צוותי מד"א הוזעקו למקום אך לא נותר להם אלא לקבוע את מותו.

ראש משרד החקירות של תחנת משטרת ראש העין הגיע למקום על מנת לגבות עדויות וקבע כי אין חשד לפלילים. הגופה הועברה לנתיחה במכון הפתולוגי באבו כביר. המנהל שזימן את האיש והודיע לו את הודעת פיטורים חש אף הוא ברע לאחר המקרה וטופל על ידי צוות מד"א שהיה במקום.

האיש הותיר אחריו אשה ושני ילדים. בשיחה עם וואלה! חדשות, אמרה אחותה של האשה כי: "אנחנו המומים מהידיעה. זה כמו רעם ביום בהיר. הוא היה בריא לחלוטין. לא חשש אף מפעם מפיטורים". עוד סיפרה האחות כי האיש עבד ארבע שנים בתפקיד וכי נציגי הנהלת קו אופ התקשרו למשפחה. לדבריה, מנהלו הישיר של האיש לא ידע על הפיטורים המתוכננים.

מהנהלת הקו אופ נמסר כי "החברה מביעה את השתתפותה בצערה של המשפחה".