logo

חשד לרצח: גופת אשה נמצאה בדירה בדרום תל-אביב

22

האישה, ככל הנראה אזרחית אריתראה, נמצאה על ידי אחיה ללא רוח חיים, כשעל גופה סימני אלימות, בדירתה ברחוב מסילת ישרים. האח הזמין את השוטרים, שבודקים כעת חשד לפלילים

מור שמעוני05/07/2012 - 00:00
חשד לרצח: גופת אזרחית אריתראה נמצאה בדירתהצילום: קובי אליהו

(צלם: קובי אליהו ,עריכה: טל רזניק)

חשד לרצח בתל-אביב: גופת צעירה, ככל הנראה אזרחית זרה מאריתראה, נמצאה אתמול (רביעי) בדירה ברחוב מסילת ישרים בדרום תל אביב. הצעירה התגוררה עם בעלה ואחיו, שלדבריו שב הביתה ומצא את גופתה. הוא יצא החוצה, נתקל בשוטרי תנועה והזעיק דרכם את שוטרי מרחב יפתח שהגיעו למקום עם מפקד המרחב, דוד גז. הבעל לא היה בבית וטרם אותר. על הגופה נמצאו סימני אלימות ומהמשטרה נמסר כי נבדק חשד לפלילים.

רצח צעירה אריתראית בדרום תל אביב, 4 ביולי 2012
מתגודדים סביב זירת האירוע, אמש צילום: דרור עינב

סגן ניצב מירי פלג, קצינת החקירות של מרחב יפתח, אמרה בזירה כי "מדובר בנערה בת 17 שהגיעה מאריתראה לפני שלושה חודשים. היא נמצאה בדירתה עם סימני אלימות וללא רוח חיים. פתחנו בחקירה וכרגע אנחנו מנסים לאתר את בעלה. עם זאת, כל כיווני החקירה נבדקים".

לפני כשלושה שבועות אותרה גופת אישה כבת 30 בתא שירותים בקומה השלישית במבנה התחנה המרכזית החדשה בתל אביב. האישה נמצאה כשהיא מוטלת על הרצפה ועליה סימני אלימות ודם על ידי מאבטחי התחנה המרכזית.

(עדכון ראשון: 19:21)

גופה ,מסילת ישרים , רצח ,ת"א,אריתראית ,שפירא
מתגודדים סביב זירת האירוע, אמש צילום: דרור עינב

אזור האירוע:

עוד באותו נושא: