logo

EMI עשויה לחדש שיחות למיזוג עם AOL-טיים וורנר

בשנתיים האחרונות סיכלו הרשויות ניסיונות של EMI, חברת התקליטים ה-3 בגודלה בעולם, להתמזג עם AOL-טיים וורנר ועם חטיבת המוסיקה של ברטלסמן

סוכנויות הידיעות23/06/2002 - 13:44
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

חברת המוסיקה EMI, שבין אמניה ניתן למצוא את פול מקרטני, עשויה לחדש השיחות למיזוג עם חטיבת המוסיקה של AOL-טיים וורנר על מנת לחזק את מעמדה בתעשייה. כך דיווח ה"אובזרוור" כשציטט את יו"ר EMI, אריק ניקולי.

"תמיד חשבנו שיש היגיון רב במיזוג ודעתנו לא השתנתה", אמר ניקולי לדברי העיתון.

לאחר שנשאל איזו חברה תהווה שותפה אידיאלית ל-EMI, ענה ניקולי - טיים וורנר. "אם חטיבת המוסיקה של ברטלסמן BMG תעלה הצעה - נבחן גם אותה", אמר ניקולי.

בשנתיים האחרונות סיכלו רשויות ההגבלים העסקיים ניסיונות של EMI, חברת התקליטים השלישית בגודלה בעולם, להתמזג עם AOL-טיים וורנר, ולאחר מכן עם חטיבת המוסיקה של ברטלסמן. בחודש מאי הודיעה החברה הבלתי רווחית על כוונתה לקצץ 1,800 משרות - כחמישית מכוח העבודה - לאחר שאיבדה נתח שוק.