logo

כתב אישום נגד החשוד בניסיון אונס ורצח ילדה בת 9

15

החשוד, בן 23, נעצר לפני שבועיים בחשד כי תקף באכזריות את הילדה; לאחר מכן גלגל אותה בשטיח והוציא אותה לחצר; הילדה אושפזה במצב קשה; מעצרו הוארך ב-16 יום

מערכת וואלה30/05/2002 - 12:41
אילוסטרציה פדופיל
אילוסטרציה פדופילצילום: מערכת וואלה

כתב אישום הוגש היום נגד בן 23 מתל אביב בגין ניסיון לאונס וניסיון לרצח של ילדה בת 9, לפני שבועיים. בקול ישראל דווח, כי בית המשפט האריך היום לבקשת הפרקליטות את מעצרו של החשוד ב-16 יום

החשוד, המוכר למשטרה כעבריין מין, פגש את הילדה ברחוב, בשעות הערב כשטיילה עם כלבה. ככל הנראה הוא חטף את רצועת הכלב מידה והלך מהמקום. למשטרה ידוע כי לאחר מכן הגיע הילדה לדירתו - לא ברור אם בכוח או מרצון. על פי החשד, נעל החשוד את הדלת וניסה לבצע בילדה מעשה מגונה. ואולם, לאחר שהיא הביעה התנגדות, הוא חנק אותה עד שהיא איבדה את הכרתה.

במקביל הבחינו הוריה של הילדה בהיעדרה, והחלו לחפש אחריה תוך שהם מזעיקים את המשטרה. למקום הגיעו שוטרי הסיור של מרחב יפתח שפתחו בחיפושים נרחבים באזור. החשוד, ששמע מדירתו את קולות החיפושים, החליט להוציא את הילדה מדירתו. הוא הניח אותה מגולגלת בתוך שטיח בין השיחים, ונמלט מהמקום.

כעבור זמן מה מצאו השוטרים את הילדה כשרק רגליה מבצבצות מתוך השטיח המגולגל. מצבה של הילדה היה קשה, והיא היתה חבולה בידיה, בראשה ובפניה. השוטרים הנשימו את הילדה והזעיקו אמבולנס של מד"א שפינה אותה לבית החולים. ממצאים שונים שנמצאו בזירת האירוע הובילו את השוטרים לביתו של החשוד, שנעצר זמן קצר לאחר מכן והובא לחקירה.