
תוצאותיה הכספיות של חברת מגל, אשר פורסמו טרם פתיחת המסחר היום, הושפעו במידה ישירה מהקמתה של חברה חדשה בבעלותה, בשם Smart Interactive Systems, שנועדה לספק פתרון לשירותי אבטחה באמצעות מערכות וידיאו.
מגל דיווחה על הכנסות של כ-9.5 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2002 - עלייה של כ-5% לעומת התקופה המקבילה וירידה של כ-13% לעומת הכנסותיה של החברה ברבעון הקודם. הרווח הנקי עליו דיווחה החברה לרבעון הראשון של 2002 עומד על 600 אלף דולר, עלייה של כ-9% לעומת תוצאות החברה ברבעון המקביל אך ירידה של כ-27% לעומת הרווח הנקי עליו דיווחה החברה ברבעון האחרון של 2001.
הרווח הנקי למניה עליו דיווחה החברה עמד על 8 סנט למניה, זהה לרווח למניה עליו דיווחה החברה ברבעון המקביל אך ירידה של כ-27% לעומת הרווח הנקי למניה עליו דיווחה החברה ברבעון המקביל. ללא השפעת Smart, גדל הרווח הנקי של הרבעון הראשון ב-54%, לעומת הרבעון המקביל והסתכם ב-850 אלף דולר.
הוצאותיה התפעוליות של החברה ברבעון הראשון של 2002 הסתכמו בכ-3.6 מיליון דולר, ירידה של כ-3% לעומת הרבעון המקביל. בחברה הציגו את הירידה לאור יישום התקן החשבונאי החדש לגבי הפסקת הפחתת המוניטין, אשר גרם להקטנת הוצאות הנהלה וכלליות בכ-100 אלף דולר ברבעון הראשון של 2002. הרווח התפעולי עליו דיווחה החברה עומד על 695 אלף דולר, עלייה של כ-12% לעומת התקופה המקבילה.
מנכ"ל החברה, יזהר דקל, ציין כי החברה מרוצה מתוצאות הרבעון הראשון למרות ההשפעה השלילית של חברת Smart על התוצאות.