logo

פעיל במאהל בלוינסקי נדקר: "רק אמרתי את האמת"

18

מולה לין אבג'יה בן ה-36 נקלע לוויכוח עם אדם, שכנראה קיבל בעבר צו הרחקה מהמקום, במהלכו נדקר בבטנו ונפצע באורח קל. הוא שב מיד לאחר הטיפול למאהל: "האמת כואבת"

בועז ווליניץ28/08/2011 - 22:24
המאהל בלווינסקי, הערב-פעיל מחאה נדקר במהלך ויכוח ונפצע קלצילום: דניאל בוק

(צילום: דניאל בוק, עריכה: אמיר קוטיגרו)

אירוע דקירה אירע אחר הצהריים (ראשון) במהלך ויכוח במאהל לוינסקי. מולה לין אבג'יה בן 36, מיושבי המאהל, נדקר בבטנו ונלקח לבית החולים איכילוב. הוא חזר לשטח המאהל לאחר שקיבל טיפול רפואי וסיפר כי לדוקר לא הייתה כל סיבה לתקוף אותו מלבד העובדה כי הוא "אמר לו את האמת והאמת כואבת". הוא הוסיף כי הוא מקווה כי הממשלה תגיע כעת להבנות לגבי המחאה.

קובי שחר, מיושבי המאהל, הוא זה שהסיע את מולה לין לבית החולים והוא סיפר כי "בשבועות האחרונים מאהל לוינסקי הצליח להוריד את רמת הפשיעה באזור רק מעצם נוכחותם של אנשי המאהל במקום. היום אחד החברים שלנו נדקר בהגנה על המאהל מפני עבריינים". השוטרים שהגיעו למקום לאחר הדקירה לא הצליחו לשים ידם על הדוקר שנמלט אך לדברי יושבי המאהל מדובר באדם מוכר אשר קיבל בעבר צו הרחקה מהמאהל.

עוד באותו נושא: