logo

נכה בן 80 מת בשריפה שפרצה בדירתו באשדוד

6

מכבי האש הוזעקו למקום לאחר שהשכנים הבחינו בלהבות העולות מהדירה ברובע הוותיקים באשדוד. צוות מד"א ביצע פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של האיש. ככל הנראה השריפה נגרמה מקצר

רמי שני24/07/2011 - 14:05
שריפה במשרד החוץ, ירושלים, יולי 2011
שריפה במשרד החוץ, ירושלים, יולי 2011צילום: יח"צ - חד פעמי

גבר בשנות ה-80 לחייו, ככל הנראה מוגבל בתנועתו, נספה בצהרים (ראשון) בשריפה שפרצה בדירתו באשדוד. שכניו של הקשיש, בבניין ברחוב הראשונים בעיר, הזעיקו את כוחות כיבוי האש לאחר שהבחינו בלהבות העולות מהדירה בקומה השלישית. מדובר בבניין ברובע א', אחד האזורים הוותיקים בעיר.

מכבי האש שהגיעו למקום פרצו את דלת הדירה שהיתה נעולה, איתרו את האדם וחילצו אותו. כוח מד"א שהוזעק למקום פתח בפעולות החייאה אולם לאחר זמן מה נקבע מותו של האיש.

מחקירה ראשונית עולה כי השריפה פרצה בעקבות קצר במכשיר חשמלי שהיה בבית. אברהם, חובש מארגון "איחוד הצלה" סיפר כי גם לאחר פעולות הכיבוי, היה קושי רב להיכנס לדירה. "הגענו לשם קצת אחרי הצוותים של כיבוי ומד"א, ניסינו לסייע בפעולות החילוץ וההחייאה אך הדבר היה בלתי אפשרי בגלל התנאים ששררו בבניין בשל השריפה", סיפר.

עוד בנושא שריפות בארץ:
שריפה בירושלים: מטעי זיתים עלו באש
לפני שבוע: שריפה כילתה 150 דונם בהרי ירושלים
אש בתמונות: השריפה שהפחידה את תושבי ירושלים

עוד באותו נושא: