logo

הולך רגל נדרס למוות ע"י מספר כלי רכב בצפון

30

הולך רגל בן 45 נהרג מפגיעת מספר כלי רכב בעת שחצה את הכביש באזור כפר סיטרין. ככל הנראה, הוא חצה את הכביש במקום חשוך ללא מעבר חצייה

קובי מנדל28/12/2010 - 18:33
תאונת דרכים קטלנית הולך רגל נהרג מפגיעת אמבולנס בכביש 44 סמוך לצומת אזור נובמבר 2009
תאונת דרכים קטלנית הולך רגל נהרג מפגיעת אמבולנס בכביש 44 סמוך לצומת אזור נובמבר 2009 צילום: זק"א, משה רוט

הולך רגל בן 45 נהרג הערב (שלישי) מפגיעת מספר כלי רכב בעת שחצה את כביש מספר 4 סמוך לכפר סיטרין, דרומית לקיבוץ בית אורן שלמרגלות הכרמל. ככל הנראה, האיש חצה את הכביש במקום חשוך. צוות של מגן דוד אדום שהגיע למקום נאלץ לקבוע את מותו.

מתנדב זק"א, חיזקי פרקש, שהגיע למקום האירוע, סיפר לוואלה! חדשות, כי "מדובר בהולך רגל שעבר שלא במעבר חצייה, נפגע מרכב חולף ונהרג. בוחני תנועה נמצאים כרגע במקום".

לפני מספר ימים נהרג הולך רגל נוסף בעיר נתיבות. האיש בן ה-86 נפגע ממכונית חולפת בעת שחצה את הכביש. הוא פונה במצב קשה כשהוא סובל מפגיעת ראש ומונשם לבית החולים סורוקה בבאר שבע, שם נקבע מותו.

עוד באותו נושא: