logo

נפצע קשה בדרך להלוויית חבר שנהרג בתאונה

22

בן 56 שרכב אל אופנועו בדרכו להלוויית חברו שנהרג ביום שישי בתאונת אופנוע התהפך ונפצע באורח קשה. צוות מד"א פינה אותו לבית החולים הלל יפה בחדרה

אריאל נוי21/11/2010 - 15:23
תאונה בכביש החוף של אופנען שנפצע אנוש שהיה בדרך ללוויה של חברו שנהרג בתאונת אופנוע יום קודם, נובמבר 2010
תאונה בכביש החוף של אופנען שנפצע אנוש שהיה בדרך ללוויה של חברו שנהרג בתאונת אופנוע יום קודם, נובמבר 2010צילום: שלומי גבאי

רוכב אופנוע כבן 56 נפצע בצהרים (ראשון) באורח קשה לאחר שהתהפך עם אופנועו ליד מושב בית חנניה. הוא פונה כשהוא סובל מפגיעה בחזהו לבית החולים הלל יפה בחדרה.

הפרמדיק שרון לוי, מסר לוואלה! חדשות: "הגענו למקום והתחלנו לטפל בפצוע קשה עם הכרה, אופנוען שככל הנראה התהפך. הוא נפגע בחזה ובמותניים ופינינו אותו לבית חולים הלל יפה בחדרה. בדרכנו לבית החולים ראינו שיירה של אופנוענים" .

הפצוע מונשם ומורדם ונכנס לחדר ניתוח. מבירור ראשוני עולה כי האופנוען היה בדרכו להלוויה בנהרייה של רוכב אפנוע שנהרג בבוקר יום שישי על כביש 4 סמוך לגן יבנה. מחקירת המשטרה עולה כי רוכב האופנוע ניסה לעקוף רכב מימין, פגע בו והחליק לתעלה בצד הכביש.

עוד באותו נושא: