logo

13 נפצעו בפיצוץ מחנה אימונים של חמאס בעזה

13

אזרחים פלסטינים, בהם גם ילדים ונשים, נפצעו בפיצוץ מחנה אימונים של חמאס ברצועת עזה. גורמים פלסטינים טוענים כי הפיצוץ נגרם כתוצאה מתקיפה של ישראל על המתחם

ניר יהב,כתבנו לענייני ערבים20/10/2010 - 11:54
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

13 אזרחים פלסטינים, ביניהם חמישה ילדים ושלוש נשים, נפצעו הבוקר (רביעי) כתוצאה מפיצוץ שאירע בבסיס אימונים של הזרוע הצבאית של חמאס – גדודי עז א-דין אל-קסאם - בשכונת תל א-סולטאן שבדרום רצועת עזה. בנוסף, כתוצאה מהפיצוץ, נגרם נזק למספר בתים באזור. הפצועים, שמרביתם נפגעו באורח בינוני, הועברו להמשך טיפול בבית החולים.

לא דווח ממה נגרם הפיצוץ אך נמסר כי הוא גרם לשריפה גדולה במחנה האימונים. צוותי הצלה וכיבוי אש הגיעו למקום והצליחו להשתלט על האש.

למרות שבחמאס לא האשימו את ישראל בפיצוץ שאירע, גורמים פלסטינים מסרו לאחד מאתרי החדשות הפלסטינים כי הוא אירע כתוצאה מתקיפה ישראלית על מחנה האימונים.

עוד באותו נושא: