logo

השוטרים עצרו את המסיבה והחוגגים היכו אותם

70

חמישה שוטרים נפצעו קל בקטטה לאחר שהגיעו לדירה באשקלון ודרשו להנמיך את המוזיקה. בני המשפחה של בעל הדירה סירבו לעצור את המסיבה היכו ונשכו את השוטרים. ארבעה מהם נלקחו למעצר

רמי שני11/07/2010 - 07:43
שוטרים בבית ההסתדרות בת"א
שוטרים בבית ההסתדרות בת"א צילום: שרון בוקוב

חמישה שוטרים נפצעו הלילה (ראשון) באורח קל בעת שדרשו להפסיק מסיבה רועשת בבניין מגורים באשקלון.

השוטרים שהגיעו למקום לאחר ששכנים התלוננו על רעש מוגזם שמגיע מאחת הדירות, ביקשו בתחילה מבעל הבית להנמיך את המוזיקה, ועזבו את המקום. כאשר הגיעה תלונה נוספת חזרו השוטרים לדירה במטרה לעצור את בעל הבית, בעל הדירה שהבחין בשוטרים הזעיק את בני משפחתו וחבריו הקרובים ואלו התנפלו על השוטרים והחלו להכות אותם, אחד השוטרים ננשך על ידי המתקיפים. השוטרים הזעיקו למקום תגבורת של המשטרה, אולם המבלים המשיכו להתקיף את השוטרים ואף וקראו לקרוביהם.

במהלך הקטטה נפצעו חמישה שוטרים באורח קל ממכות, שריטות ונשיכות והם פונו על ידי מגן דוד אדום לבית החולים ברזילי באשקלון. ארבעה מהמתקיפים נעצרו על ידי המשטרה והם הובאו לחקירה.

עוד באותו נושא: