logo

באה לעזור לחמותה - וידה שופדה על ברזל

84

תושבת מעלה אדומים בסך הכל רצתה לסייע לחמותה בהכנות לשבת, אלא ששער הבית בו מתגוררת אם בעלה היה סגור והיא ניסתה לקפץ מעליו. לאחר שנפלה וידה שופדה על ברזל, היא פונתה במצב קל-בינוני לבית החולים

אריאל נוי11/06/2010 - 13:03
אישה נפצעה לאחר שידה שופדה על גדר ברזל
אישה נפצעה לאחר שידה שופדה על גדר ברזלצילום: יח"צ - חד פעמי, רש"פ משנה ג'קי בנימיני כבאות יו"ש

אישה כבת 30 ממעלה אדומים נפצעה הבוקר (שישי) בכניסה לבית חמותה, לאחר שקפצה מעל שער הכניסה וידה שופדה על אחד הברזלים. צוות כיבוי אש מאדומים הוזעק למקום וחתך את השער כשהוא משאיר את הברזל משופד על היד. היא פונתה לבית החולים הר הצופים בירושלים במצב קל-בינוני כשהברזל נשאר תקוע בתוך ידה.

היא סיפרה שהגיעה לבית חמותה כדי לסייע לה בהכנות לשבת, אולם גילתה כי שער הכניסה לבית נעול. היא התקשרה לחמותה אולם זו לא ענתה. לכן, היא החליטה לנסות לעבור מצדה השני של הגדר, ואז מעדה ונפלה על הברזל.

זוהר בלומר, פראמדיק ממד"א-ירושלים, סיפר לוואלה! חדשות כי כשהגיע למקום נגלתה לדבריו תמונה הזויה במיוחד. "ראינו בחורה שעומדת בצורה לא טובה, וברזל תקוע לה ביד. הכאבים שלה היו בלתי נסבלים. נתנו לה חומרי הרגעה, אבל זה לא עזר. פינינו אותה במצב קל-בינוני למחלקת הטראומה בבית החולים שערי צדק".

עוד באותו נושא: