logo

אב נעצר בחשד שביצע מעשים מגונים בבתו

33

האב נעצר בחשד שבמהלך החודשים האחרונים ביצע מעשים מגונים בבתו בת ה-8. בחקירת המשטרה עלה כי נהג להתקלח עם בתו ולבקש ממנה לגעת באזורים אינטימיים בגופו

איילה חננאל21/05/2010 - 18:55
אילוסטרציות הטרדות מיניות
אילוסטרציות הטרדות מיניות צילום: ShutterStock

תושב רמת גן בן 38 נעצר היום (שישי) בחשד כי במהלך החודשים האחרונים ביצע מעשים מגונים בבתו בת ה-8. בית משפט השלום בתל אביב האריך את מעצרו בארבעה ימים.

חקירת המשטרה החלה לאחר שבבית ספרה של הילדה הבחינו שהיא משתמשת בביטויים שאינם תואמים את גילה והחלו לדובב אותה. בית הספר העביר דיווח למשרד הרווחה והילדה נחקרה על ידי חוקר ילדים. מחקירתה עלה כי אביה נוהג להתקלח עמה ובעת המקלחות המשותפות היה מבקש ממנה לסבן ולגעת באזורים אינטימיים בגופו ובגופה. המשטרה חושדת כי אימה של הילדה הייתה מודעת למעשים שלפי החשד ביצע האב בבתו. בחקירתו, טען האב כי אכן נהג להתקלח עם בתו אך הכחיש כל מגע מיני.

ביום שלישי נעצר צעיר בן 23 החשוד בחשד שביצע מעשה מגונה בילדה בת שמונה בתל אביב. הילדה התלוננה שהחשוד, המתגורר בסמוך לביתה, נגע במקומות אינטימיים בגופה לפני מספר ימים.

עוד באותו נושא: