
1. כל התמונות שהעלית לשורת הסטטוס יוצגו בעמוד הפרופיל. תוכל לשתף תמונות גם ישירות מעמוד הפרופיל.
2. תוכל לאשר לאחרים לראות את אנשי הקשר ב-ICQ שלך, כמו כן תוכל לראות את אנשי הקשר של החברים שלך.
3. כל עדכוני הסטטוס שפירסמת ב-ICQ יופיעו בעמוד הפרופיל. כמו כן כל עדכון שתכתוב ברשת החברתית שאותה הגדרת ב-ICQ יעודכן בעמוד הפרופיל.