logo

צעיר נרצח בדקירה בבטנו בכפר ג'דיידה

32

צעיר בן 23 נדקר בכפר ג'דיידה הסמוך לעכו, ככל הנראה במהלך קטטה. הוא פונה לבית החולים ושם מת מפצעיו. המשטרה מחפשת אחר הדוקר

קובי מנדל24/12/2009 - 22:19
רצח סכין  דקירה  דוקר  דקר
רצח סכין דקירה דוקר דקרצילום: ShutterStock

צעיר בן 23, תושב עכו, נדקר הערב (חמישי) בחזהו בכפר ג'דיידה. הוא פונה במצב אנוש על ידי אמבולנס פרטי לבית החולים בנהריה שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותו, לאחר ניסיונות החייאה. הדוקר נמלט מהמקום. מהמשטרה נמסר כי נסיבות האירוע אינן ידועות, אך לפי ההערכות, המקרה אירע במהלך קטטה ונבדק חשד לרצח.

זה היה מקרה הרצח השלישי בצפון במהלך היממה האחרונה, לאחר שהבוקר נורה למוות אדם ברכבו בכניסה ליישוב כפר קרע שבאזור עירון. היורים נמלטו מהמקום.

במהלך הלילה נדקרה למוות חפיזה חוג'יראת, בת 49, ברחוב קיבוץ גלויות בחיפה, בתום מסיבת יום הולדת שחגג בנה, עמר חוג'יראת בן ה-24, עם שלושה מחבריו. מפרטי המקרה עולה כי האישה ניסתה להפריד בין בנה לבין מספר צעירים בקטטה שפרצה ביניהם בתום מסיבת יום ההולדת.

עוד באותו נושא: