logo

עלייה של 3.5% במכירות רשתות השיווק

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מפרסמת היום (חמישי) כי העלייה נרשמה לאורך החודשים יולי - ספטמבר השנה. במכירות המזון של רשתות השיווק נרשמה ירידה של 2.4%

אלון שן22/10/2009 - 14:00
אילוסטרציה - עליות
אילוסטרציה - עליותצילום: ShutterStock

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מפרסמת היום (חמישי) כי בשלושת החודשים יולי-ספטמבר 2009 נרשמה עלייה של 3.5% בסך כל המכירות של רשתות השיווק. זאת, בהמשך לעלייה של 3.4% בשלושת החודשים אפריל-יוני השנה.

מנגד, במכירות המזון של רשתות השיווק נרשמה על פי נתוני המגמה ירידה של 2.4% במכירות בחישוב שנתי בשלושת החודשים יולי-ספטמבר 2009 , זאת לאחר ירידה של 1.7% בשלושת החודשים אפריל-יוני 2009.

נתוני המכירות ברשתות השיווק מתייחסים לרשתות המתמחות במזון ולרשתות המתמחות במוצרים אחרים: מוצרי טקסטיל
והלבשה, הנעלה, מוצרים בני קיימה, כלי בית ו"שונות" – מוצרי קוסמטיקה, תרופות, צעצועים, ספרים ציוד משרדי ואופטיקה.

בענפי המסחר והשירותים, נרשמה עלייה של 7.7% בחודשים יוני - אוגוסט של שנת 2009, בהמשך לעלייה בחודשים מרס - מאי. מבין כל ענפי המסחר והשירותים, הירידה היחידה שנרשמה הייתה במדדי הפדיון רק בענפי שירותי אוכל והארחה.

עוד באותו נושא: