logo

אפשר להחזיר את המטריות לארון

2

אחרי חג רטוב שהעלה גם את מפלס הכנרת, תשוב היום השמש לחמם את מרבית חלקי הארץ. מחר - ירידה קלה בטמפרטורות ובסוף השבוע ישוב להיות חמים. מזג אוויר נוח גם ביום כיפור

מערכת וואלה חדשות22/09/2009 - 08:22
אילוסטרציה
אילוסטרציהצילום: ShutterStock

בכנרת עדיין חוגגים את גשמי ראש השנה שהוסיפו סנטימטר שלם למפלס המים הלאומי, אבל הממטרים הבאים עדיין לא נראים באופק: אחרי חג סתוי שהגיע בדיוק בזמן, צפויות היום הטמפרטורות לעלות מעט בכל רחבי הארץ ומזג האוויר יהיה בהיר.

בתל אביב תגיע היום הטמפרטורה בשעות הצהרים ל-29 מעלות ובלילה תרד ל-22 מעלות, בירושלים יירשמו 26 מעלות ביום ו-17 בלילה ואילו בחיפה ובבאר שבע צופים החזאים התחממות עד 31 מעלות.

מחר צפויה ירידה קלה בטמפרטורות אך יהיה נאה וביום חמישי ישובו הטמפרטורות לעלות ויהיה בהיר - כך גם בסוף השבוע. אנשי השירות המטראולוגי עדיין נזהרים בתחזיותיהם ליום כיפור, אך על פי ההערכות יהיה נוח עם מזג אוויר בהיר עד מעונן חלקית וטמפרטורות רגילות בעונה.

עוד באותו נושא: