logo

סער: "לא נחליף מנהלים בגלל לחץ של הורים"

79

שר החינוך דחה את לחצי ההורים מנהריה להחליף את מנהלת בית הספר "טרומפלדור" בעיר. "אני רואה הבדל בין מעורבות הורים להתערבות הורים"

דן מגן ונעמה טלמור01/09/2009 - 18:24
גדעון סער, עוזי לנדאו
גדעון סער, עוזי לנדאו צילום: ניר לנדאו, מערכת וואלה, ניר לנדאו

"אני רואה הבדל בין מעורבות הורים להתערבות הורים", כך אמר היום (שלישי) שר החינוך, גדעון סער לוואלה! חדשות, בהתייחסו לכוונת כמה עשרות הורים לתלמידים מבית הספר טרומפלדור בנהריה להשבית הלימודים בכדי ליצור לחץ להשבת מנהל בית הספר שהוחלף.

קבוצה של כמאה הורים לתלמידים בבית הספר טרומפלדור, החליטה להשבית את הלימודים על רקע חזרתה לתפקיד של מנהלת בית הספר, רותי בן שושן, לאחר שנתיים בה מילא את תפקידה מורה מבית הספר. לטענת ההורים, המנהל המחליף תיפקד בצורה מצוינת בכהונתו, ולכן היה על מנהלת המחוז במשרד החינוך להשאיר את המינוי על כנו.

"אני נותן גיבוי מוחלט להחלטות מנהלת המחוז בנושא הזה", אמר סער, "אנחנו לא נושפע משום לחצים – לחץ של הורים או לחצים תקשורתיים, כל עוד ההחלטה נכונה בעינינו. אני נותן גם גיבוי מלא למנהלת בית הספר", סיכם סער.

עוד באותו נושא: