logo

הלוחמת הגדולה בפשע: ילדה בת שש

170

תושב רמת גן בן 51 הגיע לבית בעיר וניסה לשדוד ילדה בת 6. הילדה לא איבדה את עשתונותיה והצליחה להניס אותו באמצעות מטאטא

איילה חננאל03/06/2009 - 09:53
אילוסטרציה
אילוסטרציהצילום: ShutterStock

את מה שלא הצליחו לעשות שני מבוגרים שהעדיפו להיכנע לדרישות של שודד, הצליחה לסכל ילדה שנולדה לפני שש שנים בלבד. במשטרת מרחב דן התקבלו אתמול (שלישי) שתי תלונות של בעלי דירות ברחוב עולי הגרדום בעיר רמת גן, שטענו כי שודד אלמוני איים עליהם באמצעות סכין ודרש לקבל מהם כסף מזומן.

לאחר שני מקרי השוד, יצא האיש בן ה-51 המתגורר אף הוא בעיר, לדירה אחרת ברחוב. החשוד דפק על דלת הבית ולאחר שהדלת נפתחה ניצבה מולו ילדה בת 6. החשוד ביקש מהילדה לעזוב את הבית, אך זו סירבה לבקשה ואמרה לו שבכוונתה להתקשר למשטרה. החשוד לא ויתר ואיים על הילדה בסכין, אולם הילדה לא איבדה את עשתונותיה והיכתה את השודד המבוהל במטאטא.

החשוד שהופתע מתגובת הילדה נמלט מהמקום, אך לאחר שהילדה מסרה לחוקרי משטרה את תיאורו של החשוד שהתדפק על דלתה, הצליחו השוטרים להגיע לדירתו והוא נעצר כשברשותו הסכין ששימשה אותו על פי החשד בשלושת המקרים. החשוד, כאמור תושב רמת גן ובעל עבר פלילי, יובא היום להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב.

עוד באותו נושא: