logo

התראה על ביטול פעולה בטרם הסתיימה

מערכת וואלה23/03/2009 - 15:40
OG חדשות
OG חדשות צילום: מערכת וואלה, וואלה

לפני כל יציאה מפעולה אשר תגרום לאיבוד מידע שלא נשמר תופיע חלונית אזהרה אשר תבקש את אישורך ליציאה.