
השבוע נכנסו ברדיו תל אביב לסוג של עידן חדש. תחנת הרדיו, שקיבלה בשבוע שעבר את אישור הרשות השנייה על החיבור עם פפסי מיוזיק, השיקה מערך ג'ינגלים חדש, שהוכן על ידי איש הסאונד הלונדוני הנחשב בן נידל, וסלוגן חדש: "תחנת הלהיטים מספר 1 של תל אביב". אמצעי הפרומו עוטפים שורה של שינויים, ביניהם המעשה המהפכני של צמצום מהדורות החדשות שמשודרות בתחנה.
מיום ראשון האחרון ירד מספר מהדורות החדשות, ששודרו עד כה בכל שעה עגולה, לחמש: השלוש שכלולות בתוכנית הבוקר הפופולרית של שי גולדשטיין ודרור רפאל (כלומר, שש, שבע ושמונה בבוקר), מהדורה ב-12 בצהריים ומהדורה בשש בערב.
בנוסף לכמות המלל שנחסכת מהמאזינים בעקבות צמצום מקומן של החדשות, מצהירים ברדיו תל אביב על 30 דקות של מוזיקה עדכנית ברצף בפותחות כל שעה מתשע בבוקר עד 12 בלילה. מתשע בבוקר עד ארבע אחר הצהריים יוכלו המאזינים לזכות ברגע של תהילה רדיופונית, לבחור שיר, להגיש אותו ולהקדיש אותו ליקיריהם בשידור חי.
בשבוע הבא תחנוך התחנה את אתר האינטרנט החדש שלה, עם לוח משדרים, הרבה מידע מסוגים שונים (מתוכניות התחנה ועד מדריך אירועי סוף השבוע), רשימות השמעה ואופציות האזנה לשירים, לינק לאתר הזיכרון של מיכל ניב ז"ל וגם מועדון חברים (שמקנה הנחות ומבצעים וכד').