logo
24.12.2008 / 13:48

המשטרה סגרה מסיבה בהאנגר 11

28
נתיב נחמני ועינב שיף24/12/2008 - 13:48
וואלה עדכונים ומבזקים בזמן אמת
וואלה עדכונים ומבזקים בזמן אמתצילום: ShutterStock, וואלה חדשות

בעקבות קטטה שפרצה אמש (שלישי) במועדון "האנגר 11" שבנמל תל אביב, סגרה המשטרה את המסיבה מחשש לשלום המבלים. שוטרי תחנת תל אביב צפון, שנקראו למקום עקב הקטטה, נתקלו במאות בני נוער ממתינים בכניסה למועדון שמספר המבלים בו גם כך חרג מן המותר. בעקבות זאת סגרו השוטרים את המסיבה ובשימוע שנערך היום, הוזהר הבעלים על ידי המשטרה לבל יחזור המקרה על עצמו. בקטטה מחוץ למועדון נפצעו שלושה צעירים באורח קל. הם פונו לבית החולים "איכילוב" .לדברי גורם במשטרה, המועדון אינו בולט במספר התקריות האלימות המתחרשות בו. גם התקרית האלימה אמש, לא כללה שימוש בסכינים או בקבוקים, כלים המאפיינים תקריות אלימות חמורות במועדונים.

בהנהלת האנגר 11 נמסר בתגובה: "לא היתה חריגה בכמות האנשים. עמדנו בדיוק בתקנים ופעלנו כמו שצריך. המפיק המתחלף של המסיבות אצלנו - כנראה שהוא לא פעל כמו שצריך. אין לנו שום קשר מבחינת המכירה והפרסומים הקשורים לאירוע. נעשו פה דברים שלמעשה לא תאמו את מה שכתוב בחוזה. אנחנו עובדים לפי חוק בצורה מסודרת ומאורגנת"

האנגר 11 נחשב לאחד ממועדוני ההופעות והמסיבות הגדולים והחשובים בישראל. במהלך השנתיים האחרונות אירח המקום מספר הופעות גדולות מחו"ל, ביניהם איאן בראון, Air, Akon ובלונד רדהד. במועדון מתקיימות גם הופעות ישראליות גדולות כגון אלו של ברי סחרוף ועידן רייכל.