logo

שוב: הורים שכחו את בנם בפארק בגולן

118

המשטרה מצאה את הילד בן ה-3 ואיתרה את הוריו, שכלל לא הבחינו בהעדרו, שעתיים לאחר מכן. ההורים נחקרו תחת אזהרה

דני ליבר19/08/2008 - 20:01
אילוסטרציה
אילוסטרציהצילום: ShutterStock

ילד בן שלוש נשכח היום (שלישי) למספר שעות בפארק הירדן שברמת הגולן. מהמשטרה נמסר, כי ההורים וארבעת ילדיהם כלל לא הבחינו בהעדרו והמשיכו בטיול. משטרת גולן מצאה את הילד ורק לאחר שעתיים אותרו הוריו.

במשטרה נדהמו לגלות כי גם כשיצרו קשר עם ההורים הם לא שמו לב שנעלם. ההורים נדרשו להגיע לתחנת משטרת גולן לאסוף את הילד. כשהגיעו לתחנה הם נחקרו תחת אזהרה בחשד לרשלנות.

זהו המקרה השני החודש בו שוכחים הורים את ילדם. לפני כשלושה שבועות הורים לחמישה מעפולה המריאו עם ארבעת ילדיהם לפריז ושכחו את בתם בת השלוש באולם הנוסעים בנמל התעופה בן גוריון. הילדה הוטסה לצרפת כשהיא מלווה על ידי דיילת. הורי הילדה זומנו לחקירה עם שובם ארצה.

עוד באותו נושא: