logo

יורד נמוך

30

האיש בתמונה הוא פלו-רידה, הראפר שאחראי על הלהיט הכי חם של הזמן האחרון , " LOW". תמיר זוהר התמכר ולא מפסיק לתת בפלואו low low low low. אתם איתו?

תמיר זוהר02/06/2008 - 16:28
פלו-רידה
פלו-רידהצילום: יח"צ - חד פעמי, התו השמיני,יחצנים

יו יו אנשים! אם יש משהו שאני אוהב (אחרי עוגות שיש וצפייה בלקט "בלי סודות") זה שירים שעושים שמח. השירים שכולנו מכירים ובכל פעם שישמיעו אותם, נקפוץ ונתחיל לרקוד. LOW של FLO RIDA הוא אחד מהם. לא משנה מתי שומעים אותו וכמה פעמים כבר טחנו אותו באותו יום, מיד נתחיל לשיר, לרקוד ולהרים את הידיים גבוה לשמיים, יו!

מפתיע שדווקא שיר כזה טוב, הצליח ונהיה ללהיט בעקבות הסרט "סטפ אפ 2”. מה שבטוח - "טוב" זה לא משהו שאפשר להגיד על "סטפ אפ 2”. ולעניינו השיר LOW מצליח - וטוב שכך. אף מסיבה טובה לא תרשה לעצמה לא להשמיע את השיר לפחות פעם אחת ואתם כבר יודעים שאתם לא יכולים בלעדיו.

בניגוד אלי, יש שרואים בו שיר חופר, נטחן ובלתי נסבל. בקיצור, דברים שמתארים שיעור היסטוריה. כל שאני יכול לייעץ לאותם אנשים, הוא לאמץ קצת חוש הומור וקצב, כי להיות משעממים זה ממש לא אחלה. LOW הוא ללא ספק ההמנון הרשמי לתקופה הקרובה ואתם מוזמנים לעלות גבוה עם השיר הכי נמוך, יו!

גם אתם מכורים ל - LOW? מתחילים לרקוד שהוא מתנגן או יושבים בצד ומחכים שיגמר? כפתורי התגובות שלנו נכנסים איתכם לקצב, ואתם מוזמנים להחליט: LOW של FLO RIDA - חם או סתם?

עוד באותו נושא: